Reservation & information

Mrs Bernadette Beeckmans
+32 (0)475 68 94 40

galery

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Vakantiehuis Damme met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Vakantiehuis Damme verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Vakantiehuis Damme worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Vakantiehuis Damme aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Vakantiehuis Damme aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Vakantiehuis Damme opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Vakantiehuis Damme alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Vakantiehuis Damme niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Vakantiehuis Damme worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Vakantiehuis Damme uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Vakantiehuis Damme worden onderhouden wordt afgewezen.

Testimonials

/
template joomla