Reservation & information

Mrs Bernadette Beeckmans
+32 (0)475 68 94 40

galery
TestimonialsZijn op weg naar huis .. Alles was prima in orde, bedankt voor 't langer blijven en vroeger aankomen. Groetjes

 

Date of Posting: 02 September 2015
Posted By: Karin en Bob
We hebben er een erg leuke midweek opzitten. We hebben mooie fietsuitstapjes gemaakt naar Brugge, zee en Sluis. Huisje was heel aangenaam. Verder geen problemen.

 

Date of Posting: 20 April 2015
Posted By: Bram & Kristel
T was weer dik in orde. Fijne plek. We komen graag terug :-) Groetjes.

 

Date of Posting: 23 March 2015
Posted By: Debs
Het was een heerlijk huisje. We hebben genoten van de gashaard en van het gezellige interieur. De Damse Vaart was leuk om te wandelen en ook Brugge hebben we bezocht. Vriendelijke groeten.

 

Date of Posting: 26 February 2015
Posted By: Isabelle W.
Het is alweer even geleden dat ik met mijn zus en dochter in jullie heerlijk huis verbleven in Damme. Het was steenkoud buiten, maar gelukkig brandde de gashaard formidabel en hebben we genoten van een heerlijk weekend. Hartelijk dank voor je gastvrijheid en vertrouwen.

 

Date of Posting: 11 February 2015
Posted By: S. Verweij
Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf in jouw vakantiewoning. Het is een heel leuk huis en het Vlaamse land heeft ons ook erg goed gedaan. We hopen in de toekomst weer eens in jouw huis te verblijven.

 

Date of Posting: 04 August 2014
Posted By: Annemieke Visser
We hebben enorm genoten van het ruime huis, het plaatsje Damme en de omgeving. We hebben veel gefietst en gewandeld. Ook hebben we nog gebruik kunnen maken van de tuin met mooi weer. De inrichting is zeer sfeervol en de indeling erg leuk. Je moet wel goed ter been zijn i.v.m. de trappetjes :-) . We hebben er heerlijk geslapen. Het is erg goed te doen om zelf te koken. Genoeg pannen en serviesgoed. Al was het uit eten ook niet verkeerd. We hebben bij De Spieghel gegeten. Dat is beslist een aanrader. Erg fijn op het terras gezeten aan het kanaal. Het starterspakket was fijn. Je hoeft inderdaad niet direct op pad om boodschappen te doen. Bedankt voor het fijne vertoeven. Het is zeker voor herhaling vatbaar en we zullen het vakantie-adres aan familie, vrienden en bekenden doorgeven. Al denk ik niet dat het nodig is, want er genoeg animo voor.

 

Date of Posting: 11 June 2014
Posted By: Wilma
Ik wil je bedanken voor het hartstrelende verblijf in het heel tof huisje in Damme. Het was er onvergetelijk en wij en mijn hondje "Dotje" hebben er veel gerust en genoten. Damme is idyllisch mooi en heeft uiteraard mijn hart verovert. Ik was blij ontroerd er te vertoeven en hoop er zeker terug te komen. Mijn verjaardag was dan ook geslaagd! Voorts waren de bedden super goed en ook de gezellige haard. Ook zalig zo een tuintje met vogeltjes alom. Zalig !!! HARTELIJK DANK

 

Date of Posting: 10 June 2014
Posted By: Irena
We hebben een super weekend gehad, in het leuke huis in Damme. Alles prima in orde! Genoten van de omgeving en van Brugge. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank!

 

Date of Posting: 22 May 2014
Posted By: Jacques en Ada
We hebben vorig weekend super genoten van jullie vakantiewoning in Damme. Het huisje was tip top in orde. Super gerenoveerd, echt een warm nestje. Damme is een zalig stadje. We gaan zeker nog eens terugkomen.

 

Date of Posting: 15 May 2014
Posted By: Koen
Langs deze weg willen we je bedanken voor een heerlijk weekje in Vakantiehuis Damme. Echt een huisje om verliefd op te worden :-) We hebben ontzettend genoten van onze vakantie. Heerlijk in Damme gewandeld én gegeten. Maar natuurlijk ook leuke tripjes in de omgeving gemaakt: Brugge, strand Oostende, Blankenberge (Sea Life én Serpentarium). Nogmaals dank dat we in Vakantiehuis Damme mochten verblijven. We hebben een leuke vakantie gehad. Wie weet tot een volgende keer :-)

 

Date of Posting: 05 May 2014
Posted By: Miranda, Patrick, Emma en Julia Murphy
We hebben een super weekend gehad. Zeer tof huisje.

 

Date of Posting: 08 April 2014
Posted By: Linda
We hebben het erg naar ons zin gehad. Wat een leuk huisje en leuk stadje! Alles keurig verzorgd, Dank voor de goede zorgen en tot de volgende keer!

 

Date of Posting: 10 March 2014
Posted By: Wouter
We hebben van het gezellige en gerieflijke huisje echt genoten!

 

Date of Posting: 13 January 2014
Posted By: Paul en Marina
Wou je nog even laten weten dat ons verblijf in Damme super verlopen is. Het is een heel aangenaam en gezellig huisje met alle comfort. Zeker de moeite om nog eens terug te keren en even te vluchten uit ons hectisch bestaan!

 

Date of Posting: 10 December 2013
Posted By: Chantal
Bedankt voor het verblijf in het prachtige huisje in Damme. Alles was perfect in orde!

 

Date of Posting: 03 December 2013
Posted By: Dorien
Wij hebben echt genoten van ons idyllisch verblijf in Damme! Alles was fijn in orde...

 

Date of Posting: 27 November 2013
Posted By:
Wij hebben echt genoten van ons idyllisch verblijf in Damme! Alles was fijn in orde...

 

Date of Posting: 18 November 2013
Posted By: Hendrikje
We hebben erg genoten van uw huis (comfortabel en stijlvol) en van Damme en Brugge. We wisten niet dat Brugge en Damme zo mooi en vol van historie en cultuur waren.

 

Date of Posting: 04 November 2013
Posted By: Marian & Hein
Ja dat midweekje was erg fijn, enorm dicht bij Brugge en een prettig huis! Ook fijn dat er “gewoon” wat vuilniszakken, toiletpapier, koffie en dergelijke voorradig zijn, erg makkelijk bij aankomst.

 

Date of Posting: 29 October 2013
Posted By: Jack
We hebben een heel fijn verblijf gehad in jullie vakantiehuis, de bijzondere rust, de mooie omgeving, we hebben genoten van de gezelligheid en de batterijtjes kunnen opladen. Ik ga zeker nog terugkeren. In een dergelijk huisje zou ik zelfs kunnen wonen, het brengt je terug naar het essentiële.

 

Date of Posting: 15 October 2013
Posted By: Martine
Brussel
 

 

/
template joomla